onsdag 23 april 2014

The 80´s are back.

Den senaste tiden har jag noterat att Pete spelat väldigt mycket 80-talsmusik. Så fort han hållit på med något i köket har t.ex., har en spellista åkt på med sköna softa 80-talslåtar. Uppenbarligen en fas, för igår när jag frågade om vi skulle kolla på nån serie hände följande:

-Ska vi kolla på nåt? Breaking Bad kanske?

-Ja... kanske... Eller Footloose?

Footloose! 

Vad kommer härnäst? Med tanke på de skrala utsikterna att odla hockeyfrilla gissar jag på snötvättade jeans nedstoppade i vita tubsockar. Eller kanske nåt i neon?

P.S. Det blev Footloose. Det var kul. DS.

söndag 20 april 2014

Sommarpåsk.

Nog för att väderprognosen lovat fint påskväder men detta! Värsta fina sommarvädret, ju. På promenaden innan höll jag på att krevera av värmeslag i mina mörkblå jeans, sen blev det grekisk lunch i solen och nu är klockan sex och jag tänkte sätta mig och läsa på balkongen. För det är fortfarande ljummet där! Trots att solen inte ligger på!

Vem hade kunnat ana. 

lördag 19 april 2014

Fail.

Med blogglusten kom fotolusten så tidigare idag packade jag noggrant ned systemkameran i väskan innan vi gjorde en utflykt till Marsstrand. Jag behövde inte ens kolla batteriet för det hade jag ju precis laddat.

Synd bara att batteriet satt kvar i laddaren.

fredag 18 april 2014

Jakten på äggen.


För mig finns det bara en sorts påskägg värda namnet, nämligen de med ett hårt skal och choklad inuti. De där skumdragée-äggen ger jag inte mycket för (finns det någon som gillar dem?). Nä, fågelägg (som jag lärt mig att de heter) ska det vara. Därför blev jag väldigt glad när jag hittade en påse sådana på Hemköp för någon vecka sen- köpte, provåt och godkände. Det var rätt sort. Så häromdan gick jag dit för att förskansa mig till påskhelgen, men det gick icke. Äggen stod inte att finna! Och då gick jag ändå några varv bland påskgodiset.

Besvikelse. 

Men skam den som ger sig. Likt en pundare på jakt efter en fix drog jag ut igår. På väg hem från jobbet slank jag in på Willys och gick nogsamt igenom påskgodishyllorna, utan framgång. Hoppade på spårvagnen och gick raka vägen in på ICA, men hade lika liten framgång där. Mitt sista hopp stod till Hemmakväll- butiken formerly known as videobutik men med tanke på uppdelningen filmer/godis nu mest godisbutik- och hurra! Där var de. Såväl stora som små. Och fågelägg är alltså det officiella namnet enligt burken de låg i.

Let the påsk begin!

söndag 13 april 2014

Söndag.

Idag gick vi en sväng på Konstrundan i Majorna och kikade in i diverse ateljéer- mestadels keramik- runt Mariaplan. Sen gick vi och åt lunch, som ni ser bestod min av frukost och en delicatoboll. Så kan man också göra.