söndag 21 mars 2010

Bonus features


När alla avsnitt är slut i DVD-boxen man maniskt följt de senaste månaderna finns det bara en sak att göra. Gotta sig i extramaterialet också. När det i sin tur är slut (vilket är nu), ja då återstår bara en sak. Att gå vidare i livet.

6 kommentarer:

Miss Upsey Daisy sa...

Jag tycker du tar det på ett vuxet sätt minsan. Duktigt! ;D

Jenny sa...

Tackar! En gör så gött en kan vettu :)

Ini sa...

Jag vet precis hur det är, och det gäller inte bara DVD-boxar. När jag hade spelat igenom mitt favorittvspel (som jag givetvis sträckspelade på 10 timmar) var jag tvungen att spela igenom det igen direkt efteråt. När spelet sedan är slut igen känner man sig helt tom och ensam. Det är då man skaffar soundtracket och lyssnar på i två månader i sträck i sin MP3-spelare. Och när min Dexter-box tog slut så trodde jag att livet var över - allt var helt meningslöst. Vad ska jag göra när House-säsongen är färdig?

Jenny sa...

Åh, det är nog tur att jag inte spelar TV-spel. Det räcker med tomheten efter en DVD-box. Men en dum fråga: finns det soundtrack till TV-spel? Det är så mycket man inte vet i världen.

Ini sa...

Om det gör! Spelmusik är big business och något som idag kan jämföras med filmmusik i utförande. Och du skull bara veta vilka kändisar som ligger bakom rösterna i vissa spel.

Jenny sa...

Aha, där ser man. Ett bra extraknäck antar jag.