lördag 9 april 2011

Bon jour.

Jag kände mig mycket mycket fransk när jag gick hem från bageriet med fyra baguetter under armen. De ska inmundigas ikväll med ett gäng tjejer i skärgården.
Också blev det en pain au chocolat till frukost, det är ju ändå helg.

6 kommentarer:

Evelina sa...

Mmm nu börjar jag drägla av längtan efter Franska Bagericaféts tonfiskmackor - tycker de kan franchaisa till skåne!

Josefine sa...

alltså de där pain au chocolat är helt otroliga. jag kan inte gå in till den himla fransken utan att tvångsköpa minst två.

Jenny sa...

Evelina: De kommer säkert snart, för de har i varje fall tagit över hela stan! Fast just detta franska bageri är faktiskt ett annat, med bara bröd och inga mackor.

Miss M: Jag veeeeet. Det är förödande- och gott.

Miss Upsey Daisy sa...

Choklad till frulle kan aldrig vara fel det tror jag det..

Samlat Mode sa...

Hej!

Tänkte bara passa på att fråga om något helt annat. Såg att du läst boken The satorialist. Då jag är sugen på att klicka hem en bok som är maxad med inspiration i form av bilder verkar denna uppfylla målen väl. Frågan är bara hurvida bilderna är fördelade till kön? Är det både bilder på herr och dam eller majoritet åt något håll?

Tack på förhand!

Jenny sa...

Miss UD: Word!

Samlat mode: Hej! Jag friskade upp minnet och bläddrade igenom den snabbt- obs väldigt översiktligt. Det är både män och kvinnor i den, men mest tjejer. Kanske fördelningen 70-30, i runda slängar. Nu var jag mest intresserad av inspiration för egen del, dvs tjejerna men det uppfyllde den mycket bra!