söndag 13 november 2011

Kvällen.

Kalopsen är färdig, steken likaså och sjömansbiffen skjuten på framtiden. Vad passar då väl bättre än att ägna resten av denna mörka kväll åt en- förhoppningsvis- lättsam komedi och säsongens första juleskum? Så får det bli.

6 kommentarer:

Trixtess sa...

Nu blir jag ju väldigt nyfiken och klurar på om det möjligtvis var mig du handlade av i den-dära-butiken-i-mitten-av-hängmattan. Klur klur!

Undrar naturligtvis också om fröken gillade Bad Teacher? Jag tyckte den var hysteriskt rolig. Brukar inte gilla sådana komedier annars men här älskade jag Ms. Diaz karaktär.

/T

Jenny sa...

Åhå, intressant! Det kan mycket väl ha varit jag. Särskilt om det var en lång engelsman i släptåg! Känner mig som en kändis nu, hehe. Om vi inser det i stunden nästa gång får vi säga hej. Fast du kommer väl inte ihåg hur jag såg ut kanske, men men.

Och jag gillade filmen! Rolig!

Trixtess sa...

Jag har ett svagt minne av att någon hyrde Bad Teacher och köpte just julskum en stund innan jag slutade för dagen så jag snokade lite bland de uthyrda exemplaren av filmen igår och nu tror jag minsann att jag vet vad du heter. Men ditt ansikte eller någon lång engelsman kommer jag inte ihåg. Jag är iofs urkass på att komma ihåg just ansikten. Lovar att heja heja heja nästa gång. Alltid lika roligt att få träffa någon vars blogg man följer.

Apgarvade för övrigt när Bloggfrossa och Tuffast av alla hyrde film av mig. De såg lite lätt skrämda ut och jag bara tänkte att "haha nu fick jag er" typ.

Ha en fin kväll! =) /T

Jenny sa...

Ha ha, ja jag tycker också det är lite spooky! Men du verkar ju snäll :) ha en fin kväll du med!

Trixtess sa...

Förstår att du tycker att det är lite spooky men jag lovar att jag är snäll. Ibland alldeles för snäll för mitt eget bästa. =P

Jag blev bara så sjukt nyfiken när jag såg att du skrev om filmen och juleskummet. Kände ju igen etiketten på framsidan av filmen och chansade på att du kanske hade hyrt den där jag jobbar. Och när jag jobbade. Sedan så antog jag bara att du heter som din blogg.

Känner du för övrigt tjejerna bakom "Ett riktigt brev" och "Miss E's blogg"? De har din blogg bland sina favoriter och i så fall har vi gemensamma bekanta. =)

/T

Jenny sa...

Japp, jag har lärt känna dem via bloggen! Kul.