söndag 9 november 2014

4. Kolla! Här är en bild på mina fötter i ett par skor jag gillar.

Så jag gav mig ut på en jakt i min mapp för iphone-foton 2013- där visste jag nämligen att jag hade en "bild på mina fötter i ett par skor jag gillar" från ett bröllop. Det visade sig att jag hade en hel hög med sådana bilder, tydligen var detta ett populärt motiv i min telefon och på Instagram i fjol. Därför går jag loss och tar er, via fotona, med på en promenad längs memory lane året 2013. Häng med!

Här står jag i mina Kavat-kängor som är perfekta om det inte vore för att de klämmer lite, lite på stortårna. Eller kommer jag ihåg fel? Hoppas det. Nu är det ju dags att plocka fram dem igen. Jag tycker mig känna igen golvet på Antikhallarna, dit jag går och äter frukost, lunch eller fika ibland. Det är som ett lite stycke utomlands, jag inbillar mig att det känns som i Budapest. Men vad vet jag, där har jag ju aldrig varit. 


Uppenbarligen blev vintern kallare för jag tog på mig mina allra varmaste skor och gick till frisören. Om jag inte är helt fel ute är det här fina golvet nämligen på stället där jag klipper mig. I våras, när vinterskorna skulle plockas undan, stod jag och vägde de här skorna i handen och tänkte att nu har de nog gjort sitt. Men till slut tänkte jag att de nog håller en vinter till och stoppade ner dem i lådan och bar upp dem på vinden. Sen blev det uppenbarligen vår och jag tog på mig mina all-time-favorit-converse. De knallgula som jag köpte i Miami när vi var där under vintern. Vem blir inte glad av gula converse?


Det blev en helgdag, det kan ha varit Kristi Himmelfärd eller möjligen nationaldagen och jag följde med Maggan till hennes båt i Stenungsund och lackade luckor. Kanske att det var första gången för säsongen som shortsen och sandalerna åkte på? Mycket möjligt. Sandalerna, från Ecco, är både snygga och bekväma. Nuförtiden säger jag bestämt nej till obekväma skor (hej ålderstecken!).


Och här är den då, bilden som jag ursprungligen var på jakt efter. Vi var på bröllop och jag hade på mig mina nya gula träskosandaler från Hasbeens. Älskar gula skor. Och röda. Piffar upp vilken outfit som helst.


Sen åkte vi på semester, först till England och sen till Italien. Här är vi på flygplatsen i England och jag har på mig mina joggingskor från Nike. Den allra skönaste modellen som gör att jag i princip svävar fram. Tänker aldrig mer köpa någon annan modell och håller tummarna för att Nike fortsätter tillverka dem.


I Italien kan man med fördel äta pizza på en klippa vid havet. Och då har man så klart på sig sina flipflops. Där satt vi, åt pizza och kollade på solnedgången. Åh, vad härligt.


Sen kom jag hem, började jobba igen och gick ut och lunchade med Hanna. Lyxlunchen, det var en fredag vill jag minnas, avslutades med finkaffe på italienska kaffebar. Där kände sig mina röda Hasbeens som hemma!

2 kommentarer:

Mrs E sa...

Härligt me så många fina och sköna skor :-)

Jenny sa...

Fint och skönt är lika med bäst! :)